In 2014 fotografeerde ik de bruiloft van Bernadette en Maurits in de omgeving van Den Haag (bekijk de foto’s van de bruiloft hier) en hoe leuk is het als je vervolgens door de hele familie gevraagd wordt voor het maken van een toffe gezinsshoot! Deze keer net in de omgeving van Den Haag, maar op Terschelling, één van mijn favorieten eilanden. Ik ben hier jaarlijks te vinden met mijn vriendin (Oerol!) en weet de mooie plekjes wel te vinden. Om het allemaal loopbaar te houden begonnen we op het Groene Strand om vervolgens het nabij gelegen bos in te gaan richting de Brandaris vuurtoren. Een mooie wandeling waar we op verschillende plekjes foto’s maakten. Ik probeer dan niet alleen foto’s van het complete gezin te maken, maar ook van eventuele aanwezigheid van stelletjes en uiteraard van iedereen een toffe portretfoto. Het maakt de serie lekker compleet! We sloten af bij de kleurrijke boeien in de haven van Terschelling. Al met al een supergezellige en leuke shoot met een gaaf resultaat!

gezinsshoot_fotografie-1 gezinsshoot_fotografie-2 gezinsshoot_fotografie-3 gezinsshoot_fotografie-4 gezinsshoot_fotografie-5 gezinsshoot_fotografie-6 gezinsshoot_fotografie-7 gezinsshoot_fotografie-8 gezinsshoot_fotografie-9 gezinsshoot_fotografie-10 gezinsshoot_fotografie-11 gezinsshoot_fotografie-12 gezinsshoot_fotografie-13 gezinsshoot_fotografie-14 gezinsshoot_fotografie-15 gezinsshoot_fotografie-16 gezinsshoot_fotografie-17 gezinsshoot_fotografie-18 gezinsshoot_fotografie-19,