De fotografie van de Rimke haar promotie vond plaats in het academiegebouw van de Rijksuniversiteit in Groningen. Als professionele fotograaf fotografeer ik promoties op een journalistieke manier en probeer een puur en ‘echt’ beeld te krijgen van deze bijzondere ceremonie.

Ik fotografeer regelmatig promoties van de RUG in Groningen. Deze vorm van fotografie heeft veel overeenkomsten met bruidsfotografie, een tak van fotografie waarin ik ben gespecialiseerd (zie de website De Grote Dag). Wil je weten of ik beschikbaar ben voor de fotografie van jouw promotie? Neem dan even contact met me op!

Wil je meer informatie over de fotografie van je promotie, kijk dan op mijn website Promotie Fotograaf, klik hier.

promotie_fotografie_groningen-2

promotie_fotografie_groningen-1promotie_fotografie_groningen-3promotie_fotografie_groningen-4promotie_fotografie_groningen-5promotie_fotografie_groningen-6promotie_fotografie_groningen-1-3promotie_fotografie_groningen-1-2promotie_fotografie_groningen-7promotie_fotografie_groningen-8promotie_fotografie_groningen-9promotie_fotografie_groningen-10promotie_fotografie_groningen-11promotie_fotografie_groningen-12promotie_fotografie_groningen-13promotie_fotografie_groningen-14promotie_fotografie_groningen-15promotie_fotografie_groningen-16promotie_fotografie_groningen-17promotie_fotografie_groningen-18promotie_fotografie_groningen-19

Ben je op zoek naar een fotograaf voor je promotie? Stuur gerust een mailtje om te checken of ik nog beschikbaar ben.