Promotie van Raun op de universiteit van Groningen. Wil je meer informatie over de fotografie van je promotie, kijk dan op mijn website Promotie Fotograaf, klik hier.

promotie_fotografie_groningen-1 promotie_fotografie_groningen-2 promotie_fotografie_groningen-3 promotie_fotografie_groningen-4 promotie_fotografie_groningen-5 promotie_fotografie_groningen-6 promotie_fotografie_groningen-7 promotie_fotografie_groningen-8 promotie_fotografie_groningen-9 promotie_fotografie_groningen-10 promotie_fotografie_groningen-11 promotie_fotografie_groningen-12 promotie_fotografie_groningen-13 promotie_fotografie_groningen-14 promotie_fotografie_groningen-15 promotie_fotografie_groningen-16 promotie_fotografie_groningen-17 promotie_fotografie_groningen-18 promotie_fotografie_groningen-19 promotie_fotografie_groningen-20 promotie_fotografie_groningen-21