Fotografie Promotie

Regelmatig fotografeer ik promoties, voornamelijk op de Rijksuniversiteit in Groningen. Een promotie fotografeer ik grotendeels journalistiek; ik zoek continu naar momenten en leuke composities. Ik maak daarbij vooral gebruik van bestaand licht. Op deze manier ben je mij als fotograaf al snel vergeten en kan je je 100% focussen op je verdediging.

Een promotie fotografeer ik altijd circa 30 – 45 minuten voordat de promotie start tot en met de receptie. Er is dan vaak ruimte om bv. het ‘oefenrondje’ met de pedel te fotograferen. Tijdens de verdediging zelf mag ik niet fotograferen, maar zodra de pedel weer binnenkomt met ‘hora finita’ zal ik klaar staan om de reportage een goed vervolg te geven.

De promotie is inclusief de fotografie van een aansluitende receptie met een max. van 1 uur fotografie. Er is dan vaak ook ruimte om enkele foto’s te maken met bv. paranimfen / familie.


Meer informatie, portfolio en prijzen kan je vinden op mijn website Promotie Fotograaf, klik hier

Of neem direct contact op via info@promotiefotograaf.nl of het contactformulier.

 

Bekijk enkele reportages van promoties:

Groningen
OPEN
Promotie Rimke

Promotie Rimke

De fotografie van de Rimke haar promotie vond plaats in het academiegebouw van de Rijksuniversiteit in Groningen. Als professionel...