Gezinsshoot / familiefotografie

Familiefotografie / gezinsshoot

Regelmatig fotografeer ik families / gezinnen op locatie! Ik hou er niet van om familie portretten in de studio te maken; we gaan er dus lekker op uit, bijvoorbeeld in jullie favoriete bos, park of misschien wel vakantiebestemming. Voor mij staat bij familiefotografie de verbondenheid, vrolijkheid, lol en een ongedwongen sfeer centraal.

Kosten:

  • Max. 8 personen, extra personen €12,50 pp
  • 2 uren fotografie op locatie
  • 30 digitale foto’s in hoogste resolutie en
  • 30km reiskosten, extra km’s €0,45ct.p km (vanuit stad Groningen)

€349,-

‘Day in the life’

Tijdens een ‘day in the life’ sessie fotografeer ik een halve of hele dag mee in jullie gezin of familie. Ik volg jullie van ochtend-ritueel tot lunch of een gehele dag! Het doel is om een journalistieke reportage te maken van jullie gezin, dus inclusief het smeren van broodjes, spelletjes spelen, voetballen, tv-kijken, knutselen etc. Ik probeer zoveel mogelijk momenten vast te leggen en echt ‘verhaaltje’ te maken door middel van foto’s, een verhaal die vertelt hoe jullie ‘echt’ zijn!

Prijzen voor een ‘Day in the life’ starten bij €499,- incl. 50 digitale bestanden. Neem contact op voor meer informatie!

 

 

In de omgeving van Roden fotografeerde ik een leuke familieshoot! Een paar foto's werden vervolgens groot afgedrukt en voorzien van een mooie lijst. Het werd het perfecte cadeau voor de ouders / opa en oma :-)
In 2014 fotografeerde ik de bruiloft van Bernadette en Maurits in de omgeving van Den Haag (bekijk de foto's van de bruiloft hier) en hoe leuk is het als je vervolgens door de hele familie gevraagd wordt voor het maken van een toffe gezinsshoot! Deze keer net in de omgeving van D